Brouwerij D'n Draok

Eindelijk de Triple Twelve weer gebotteld en gelabeld. Vanaf morgen worden alle voorraden weer aangevuld. En as zondag ook te proeven op het Proef073 op Rooftop bar Wolvenhoek evenement op Rooftop bar Wolvenhoek Kneiterverse Tripel, vers uit de tank! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Het is weer bijna tijd om eens te bedenken wat voor een Oeteldonker 2020 gebrouwen moet gaan worden. Het zijn rare tijden.... En. Wat voor een carnaval zal het gaan worden? Onder het genot van een Oeteldonker 2019 eens over nadenken
#oeteldonker
#oeteldonk
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Eindelijk weer brouwen, na ruim 3 maanden.
Tiswah!
#nocorona
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Nieuw biertje in aantocht..... Een eenmalige special: Barrel Aged Stout. En voor de verandering eens een Barrel Aged die je niet met mes en vork moet drinken. Gevaarlijk toegankelijk.... 🍻.
Maar eerst nog een naam bedenken en labels bestellen.... Dus nog even geduld aub.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beer or something green?
Doe mij maar een pitch black Imperial stout: Twenty Twenty 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Er is nog Oeteldonker bier, wow, dat zijn echt de laatste. Ze zijn samen met een Keigaaf embleem nog verkrijgbaar bij Carnavalswinkel Oetelhuukske

Tismardahgetwit!Hoe leuk is dit voor vaderdag ? Embleem + biertje voor € 8,11
... See MoreSee Less

View on Facebook

Al iets voor vaderdag?
Of gewoon iets leuks voor jezelf. Nu een Keigaaf Draok Kadopakket. Bij zo goed als alle slijters in de regio 073 verkrijgbaar.
Liever een ander leuk lokaal en lekker kado? Kijk eens op www.proef073.nl 👍🏻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Eindelijk mag de horeca weer open, heel veel plezier en heel veel succes! Ik zit nog even lekker thuis op eigen terras aan een speciaalbiertje. Kan niet wachten tot ik ook weer naar de lokale terrasjes kan gaan. Alle horecaklanten succes gewenst en alle consumenten veel plezier. Geniet ervan en hopenlijk tot snel!

Geniet van je biertje bij:
Proeflokaal T' Paultje
Stadscafe De Basiliek
Tappunt • Flammkuchen • Bier
Jeronimus Eet & Borrel Café
Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart
CoffeeLab Den Bosch
Jongens van de Wit
D'n Boerderij
Eetcafé De Prins
EetCafé Bierbaronnen
De Keulse Kar
't Opkikkertje
De Rooie Haen
The Legends Sports Bar
Scc De Biechten
Café de Palm
't Bonte Palet
The Holy Cow
The Sacred Heart Pub
Lunchcafé Toren4
Blondt
... See MoreSee Less

View on Facebook

Eindelijk mag de horeca weer open. En er zijn een paar kleine series speciale uitgaven van Draokjes speciaal voor de (her)opening van enkele fijne cafés. Op is op, dus mis hem niet bij jouw favoriete cafe.

Stadscafe De Basiliek heeft de "Welkom Terug" en dat is gemeend! Welkom terug allemaal en geniet ervan!Vanaf 1 juni om 12 uur mogen we eindelijk weer open!

Reserveer snel je plekje 🍺

Speciaal voor dit hebben we samen met D'n Draok - Bossche Brouwerij een heerlijk bier gebrouwen🍺

Dus reserveer snel en bestel een Welkom Terug🍺
... See MoreSee Less

View on Facebook

Heb je ze al gespot? Prachtige kado verpakking van D'n Draok met 4 Draokjes erin. Ze staan inmiddels bij zo goed als alle slijterijen in de regio 073. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Uitdaging!
De Houdoe&Bedankt na-apen? Oftewel klonen? Dat kan met onderstaand brouwsetje. Maak je eigen Draokje.... Succes en ben benieuwd!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ow.... Wat is deze mooi doorgerijpt. En de rook zit er zoooo moo in. Uit de privé collectie..... 🍻 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sneak preview.
Mooi optijd voor vaderdag straks een keimooi Draok kadopakket verkrijgbaar. Maar volgende week eerst moederdag. Tip voor moederdag: een heerlijke lokale moederdag verwenbox van PROEF 073. Besteld voor donderdag netjes voor moederdag bij moeders geleverd.
#proef073
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Goed nieuws!

Voor diegenen die niet het geluk hebben om in de regio 073 die overheerlijke Draokjes bij de slijters te halen, ze zijn nu ook voor de rest van Nederland beschikbaar via de blauwe shopknop (en via de link op www.draok.nl). OOk leuk om kado te geven?

Voor diegenen die wel in de regio 073 wonen. Die kunnen een overheerlijk lokaal ambachtelijk PROEF 073pakket bestellen van 7 lokale makers van (h)eerlijke producten gemaakt in Denbosch en directe omgeving.
Zie www.proef073.nl. En ook dit leuk om kado te geven?
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lekker gekoelde vernieuwde Triple Twelve (met hop uit 073!) gaat erg goed in op zo'n zonnige zondag. Overigens is dit biersamen met nog 6 andere keilekkere Draokjes nu ook on line te bestellen via we webshop van hellobier.nl
hellobier.nl/product/draok-pakket/
Handig als je niet in de regio 073 woont. Proost! 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Weer een lekkere combinatie uit het PROEF 073 pakket. Komende week hebben we weer een andere mooie selectie van 7verschillende echt lokale ambachtelijke makers van (h)eerlijk eten en drinken.
Meer info en bestellen? Www.proef073.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Proef 073
Heerlijke smoked pulled bok van De Lekkere Man met een beetje kaas van Boerderij Bleijendijk en wat smoked tabasco en natuurlijk een eigen biertje van mijn eigen brouwerij.
Er zit ook zoveel lokaal lekkers in ons lokaal ambachts pakket. Kijk ook eens op www.proeflokaallekker.nl PROEF 073
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dit weekend ook zo lekker genoten van het lokale ambachtelijke pakket lekkernijen? Voor volgend weekend hebben we van Proef 073 weer een nieuw heerlijk pakket samengesteld. Met een lekkere Bosch Blond en Houdoe&Bedankt. Mar ook oa lekkere verse nieuwe asperges.
Bestel via www.proeflokaallekker.nl en je helpt je lokale ambachtelijke makers van (h)eerlijke keilekkere producten.Iedereen bedankt voor het bestellen van de eerste doos lokale lekkernijen. Alle reacties doen ons goed. We zijn bezig met de inhoud van doos nr 2. Deze is vanaf vandaag bestelbaar via onze website www.proeflokaallekker.nl Leveringen vrijdag 3 april. Geniet ervan en fijn weekend!
#supportyourlocalsNL #shertogenbosch #denbosch #ambacht
... See MoreSee Less

View on Facebook

Draok bier gerijpt in houten vaten van Schotse Whisky? Jazeker, die is er inmiddels ook. Je hoeft hiervoor niet naar Edinburgh hoor. Sterker nog, haal in deze periode vooral je speciaalbier van je favouriete LOKALE brouwerij bij de LOKALE zelfstandige speciaalzaken. Die hebben het harder nodig dan de grote brouwerijen en de supermarkten.
Zie www.draok.nl voor de verkooppunten. En als je al genoeg Draokjes hebt staan (als dat al kan), denk dan bij de lokale bierwinkel aan een biertje van Uthoka Brouwstudio Sommelier & Brouwerij, Brouwerij de Markies, Brouwerij Boegbeeld, Stadsbrouwerij van Kollenburg of in deze tijd zelfs op fles van Jongens van de Wit. Liever iets sterkers? Bossche Stokers of Duketown Spirit. Of een leuk lokaal pakketje met 2 Draokjes en andere lokale lekkere dingetjes? Bestel via Proef Lokaal Lekker.
Proost, op je gezondheid!
#supportyourlocalsNL
... See MoreSee Less

View on Facebook

Samen met 5 Bossche mede ondernemers die ook allemaal lekkere, lokale, ambachtelijke producten maken, maar nu ook in zwaar weer zitten door het instorten van de omzet, hebben we samen een keilekker pakket samengesteld. Wordt bezorgd in en rondom Denbosch.
Te bestellen via www.proeflokaallekker.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu de bierverkoop op zijn gat ligt wordt er voorlopig ook geen bier gebrouwen. Wees niet bang, er is genoeg voorraad bier! Ga naar je slijter of bestel bij de brouwerij.
Dus brouwen we nu maar een nieuwe peated mash voor een 2e vat Bossche Whiskey voor @duketownspirit 🥃
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Arnt Haanappel

Vanmiddag naar de brouwstudio geweest om mijn bestelling op te halen en die van een vriend van me. Toen ik mijn bestelling deed, vroeg ik of er ook nog Scottish Finest was en Old No. 073.... Paul zou kijken wat hij nog had staan.... en ja hoor.... de allerlaatste flesjes had-ie nog... 😎😀

Paul, als alles weer een beetje normaal is, kom ik heel graag een keer een proeverij doen met een aantal mede-bierliefhebbers.... of een rondleiding... of workshop... of allemaal?

En ik kan iedereen aanraden om de prachtbieren van D’n Draok eens te proeven en om in ieder geval deze dagen een paar biertjes te bestellen 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Toch fijn om te ervaren dat er zoveel mensen het beste met je voorhebben. Veel bier besteld.
Enkelen hadden vandaag geen tijd om af te halen. Ik heb een pakketje van 7 bieren samengesteld (zie onderste foto), die is te bestellen en morgen (zaterdag) tussen 15 en 16u af te halen. Stuur een PB, mail of reageer hieronder, dan zorg ik dat het klaar staat.
Zo komen wede crisis wel door. Gezondheid!
... See MoreSee Less

View on Facebook

D'n Gouwe Draok op het stationsplein is weg...... Ik hoop dat brouwerij D'n Draok nog even blijft....... Help je je brouwer de crisis door?

De horeca is nu een week dicht en de omzet daalt daarom enorm. Gelukkig nog een klein beetje omzet van de Slijters. Allereerst heel veel sterkte aan al mijn horeca klanten. Daarnaast wil ik bij deze aangeven dat je nu ook de Draokjes kunt bestellen bij de brouwerij. Geef je bestelling door via pm, mail ofeen reactie hieronder (Bosch Blond, Houdoe&Bedankt, Triple Twelve, Bossche Bol, Cascarillo, Gerstewijn is Fijn, Double Trouble Barrel Aged (New!)) dan zorg ik dat het klaar staat.

Ophalen morgen (vrijdag) tussen 14 en 16u. Zo kom je het weekend wel door. Betaling gaat contactloos met een tikkie en afstand houden....
Suces, sterkte en gezondheid!
... See MoreSee Less

View on Facebook

De komende weken kom je thuis wel door met deze 4 toppers van Draokjes, 3x Barrel Aged. Op naar de slijterij. Succes en hopenlijk spoedig weer normaal in de horeca. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Dat wordt echt keilekker.nl ... See MoreSee Less

View on Facebook

Oooo, lekker, een Oeteldonker! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Met de carnaval is naast al die pils gelukkig ook een lekker lokaal en doordrinkbaar specialer bier van de tap. Oeteldonkers, proost en fijne carnaval!
#oeteldonker #oeteldonk #dndraok #stadscafedebasiliek #proeflokaaltpaultje #tpaultje
... See MoreSee Less

View on Facebook

Real cask mates....
Jameson Whiskey Barrel Aged Barleywine.... Genieten!

Bijna op, dus als je hem. Og niet hebt of er nog een voor de rijping wil wegleggen.... Schiet op!

De volgende cask mate is van Schotse origine. Proost, fijn weekend.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Fietsen is gezond. Zeker als je even naar de brouwerij fietst om een pas gebrouwen biertje te testen. Goedgekeurd.... En nu weer op de fiets! Lekker hoor. Fijne zondag! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Update!
De Bosch Blond is zo lekker vanwege het gebruik van de mooiste aromahop die er is, de Nelson Sauvin uit Nieuw Zeeland, vandaar de bierstijl New Zealand Pale Ale. Vanaf batch 092 is er een receptwijziging. Een deel van de aroma hop die voorheen in de whirlpool werd toegevoegd is verplaatst naar de gisttank, dus een klein deel is nu Dry Hopped. En dit geeft een superlekkere aroma kick aan de Bosch Blond. Nog beter.... Proef en oordeel zelf. Fijn weekend. Proost! 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Iedereen een happy Twenty Twenty gewenst. Laten we 2020 goed beginnen met een knaller. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Met de 2e Barrel Aged van D'n Draok is er een begin van een reeks. Heb je ze al op? Lekker hé? En er komen er meer aan. Nr3 is al gebotteld en er liggen er nog 5 in houten vaten....... ... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Omslagfoto van D'n Draok - Bossche Brouwerij ... See MoreSee Less

View on Facebook

Duketown Spirit is een van de andere projecten van D'n Draok samen met de Bossche Stokers. Batch 1 was een groot succes en in no time uitverkocht. Nu is Batch 2 klaar en die is nog lekkerder. Ditmaal gerijpt op gebrand Frans eiken. Vanaf komend weekend verkrijgbaar. Zie www.duketownspirit.nl voor de verkooppunten. Bijzonder spul hoor. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Oh ja, met al die info over nieuwe Draokjes niet vergeten dat de Jameson Barrel Aged versie van de Gerstewijn is Fijn al eventjes verkrijgbaar is. De IRISH FINEST..... Op kamertemp laten komen en genieten.... Wow. Proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, weer een berg Triple Twelve in de tank. Was weer nodig. 4 soorten graan, wat kruiden en nu wachten ... See MoreSee Less

View on Facebook

Is dat een service of wat? De Quadrupel van D'n Draok is in de brouwerij al voorgerijpt. Een jaar geleden gebotteld en vanaf volgende week verkrijgbaar. Hoef je zelf geen geduld meer te hebben voor het rijpen. Want ja, dit is een trappistenstijl rijpbier. Proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuw label en nieuwe batch Houdoe&Bedankt, hij is dit keer nog wat voller van smaak doordat nu alle mout van The Swaen komt.... Proost!
#houdoe #dndraok #draok
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Joost Keijzer

Als je toch bezig bent met productfotografie voor jezelf en er 3 mooie Draokjes in je nek zitten te hijgen.. Dan ook de Draokjes maar even de studio in! 🙂 D'n Draok - Bossche Brouwerij ... See MoreSee Less

View on Facebook

De winter wordt lekker. ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Effe bij de collegabrouwer het bier voor de carnaval testen. 16,55 Plato. Gaat goedkomen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Zo, en dan nu een OETELDONKER. @ Oeteldonk ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Het laatste fustje van de collab met Kraft Bräu Trier, de zusterstad van 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands bij Stadscafe De Basiliek,proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat een leuke en lekkere avond bij De Basiliek. Fustje in een uurtje leeg en de flesjes met rood wit gele etiket vliegen er ook uit. Fijne carnaval! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, 5x gebrouwen in 7 dagen op 3 verschillen de brouwinstallaties. Zowel veel bier als een brouw voor een nieuwe @duketownspirit ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wist je dat D'n Draok ook nog regelmatig een unieke brouw maakt in de "oude" kleine brouwketels? De Small Batches.... Nr 14 is binnenkort verkrijgbaar, ben er snel bij want er zijn maar een paar flesjes. #smallbatch ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat een kleurtje.....
Nieuw biertje!
... See MoreSee Less

View on Facebook

De INTERLAND, collab met Kraft Brau uit Trier. En we zijn in Trier voor een heel mooi bierfestival. Proost!
Oh ja, Thornbridge heeft deze special nu ook op tap. Proost!
#kraftbrau #thornbridge #thornbridgeshertogenbosch #draok
... See MoreSee Less

View on Facebook

Veurpruuven.... Altijd leuk. En hijis weer lekker!
Nog effe wachten tot 1-11....
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lekker lokaal en ambachtelijk, Brabantsche bierworstenbroodjes van D'n Draok Bosch Blond. Was vandaag voor het eerst te proeven op het 5 jarig jubileum van Stadscafe De Basiliek. Lekker! En op naar de Elluf jaor!
#brabantscheworstenbroodjes #dndraok #draok #basiliek #keilekker
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bijna het eerste Boktober weekend van 2019. Vanaf dan een prachtig en heel bijzonder Bockbiertje van D'n Draok. Niet zo'n zoet biertje maar lekker vol met een klein vleugje rook, lekker complex genietbiertje. Natuurlijk de komende week verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten en horeca. ... See MoreSee Less

View on Facebook

En weer een sneak preview..... Nog heel even wachten.
#draok #barrelaged #irish
... See MoreSee Less

View on Facebook

De INTERLAND, een dry hopped International Pale Ale. Heerlijk! Vooral nog om na te genieten van die 4-2.....😂
Net afgeleverd bij Thornbridge Pub: de collab brew van D'n Draok en Uthoka met Kraft Brau Trier. Gebrouwen met Nederlandse Pale Ale mout en Duitse hop (Huell Melon en Hallertau Blanc) in de koperen brouwketels van Kraft Brau Trier, de zusterstad van 's-Hertogenbosch.
#kraftbräu #trier #Duketown #thornbridge
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ja hoor..... Nog een special. Houtgerijpt.
Heb even gespaard omdat ervan elke special zo weinig zijn. De komende tijd verschillende hiervan op verschillende plekken verkrijgbaar. Daar staan ze naast die andere vaste Draokjes, kun je die ook weer eens meenemen.... Op is heel erg op.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Mooi bier voor mooie motoren: BUELLFUEL... Speciale mini batch voor het European Buell Weekend de volgende week.
#buell
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lokaler gaat echt niet..... TRIPLE 073.
Een heerlijke Tripel waarvan zowel de hop als kruiden uit 073 komen. Hele kleine batch.... Komende week in enkele winkels en opisop.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Changing art of malts... Making specialer bier! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Brouwkunst met 225 kg mout. Dat moet wel een mooi biertje worden. 😂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, dat was een leuk en gezellig weekendje bierfestival. Doen ze in Duitsland toch wel beter dan in NL.... Over 5 weken nog eentje, dan in Trier. Zin in!Lingener Bier Kultur 2019

Heute ab 17.00! 😘🍺

Kehrwieder KreativbrauereiBrauhaus RiegeleHanscraft & Co.Mashsee BrauereiFrauGruber Craft BrewingKraft BräuSierra NevadaSchneeeule BerlinSchoppe Bräu BerlinUthoka Sommelier & BrouwerijMein SudhausUeberquellPinkus MüllerMunich Brew MafiaLemke BerlinLandhaus-Brauerei Borchert GmbH
... See MoreSee Less

View on Facebook

Eindelijk.....
De collab met Kraftbrau uit onze zusterstad Trier is klaar.... En lekker! Nederlandse mout en Duitse hop.
Nu alleen nog op fust. Nog een goede naam bedenken en dan ook op fles. Suggesties?
... See MoreSee Less

View on Facebook

En nog een sneak preview.... Dit jaar volgen nog een paar hele leuke lekkere en bijzondere nieuwe Draokjes. Hou het in de gaten.....
#draok #dndraok #barrelaged
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sneak preview.... De nieuwe Oeteldonker 2019. Rara, wat voor een specialer bier wordt het dit keer? Is het al bijna 11-11?
#oeteldonk #oeteldonker #draok #instadenbosch
... See MoreSee Less

View on Facebook

Eerste stap voor een nieuwe batch Bossche Bol.....
Madagascar vanille in alcohol van de Bossche Stokers.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuwe glazen om te genieten van een nieuwe batch Triple Twelve, het bier waar het allemaal mee begon met D'n Draok. Hij is weer lekker, fluweelzacht en flink kruidig met een fijn hopje. Proost!
Geniet en drink met maten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Goeiesmorgens Eindhoven.
Onder de Leidingstraat. Strijp S.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ja, de Draok is los....... Goeiesmorgens is goedgekeurd. Nu al verkrijgbaar bij CoffeeLab Den Bosch waar je ook de gebruikte koffie kunt proeven en spoedig verkrijgbaar bij de bekende betere bier zaken in 073. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Niet vergeten!
Morgen een nieuw biertje van D'n Draok proeven bij Coffeelab. Gebrouwen met echte koffiebonen. De koffie die gebruikt is in het bier kan ook geproefd worden. Hoe leuk is dat.

www.facebook.com/events/404326196955660/?ti=cl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat een mooie locatie voor een speciaalbier festival. En heeeeel dichtbij onze brouwketels...
Tot zo?
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volgende week donderdag.... Iets nieuws uit een leuke lokale samenwerking. Kom je ook proeven?

www.facebook.com/events/404326196955660/?ti=clZet donderdag 22 augustus vast in de agenda!
Locatie: CoffeeLab Den Bosch!
In samenwerking met: D'n Draok - Bossche Brouwerij
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nou ja zeg, stond er nog een Cascarillo in de koelbox. Dan smaken die Weizeners zometeen echt niet meer..... 😂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Na veel lekkere lokale weizen bieren toch weer een lekker eigen biertje in de koeling gelegd. De Bosch Blond met nieuw etiket. Lekker hoor. De nieuwe batch wordt na de vaka toe gelabeld. Groeten uit Karinthie. Proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Naast de Cascarillo nu ook de Bosch Blond en de Bossche Bol met het nieuwe label..... Smaken ze nog lekkerder..... 😂
#dndraok #Duketown
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nog wat handwerk zo vlak voor de vakantie..... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kun je skaten? Er is in ieder geval lekker bier bij de bar en het terras van het World Skate Center. Proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Als je op vakantie toevallig in de buurt van onze zusterstad Trier bent...... Lekker een Draok je van detap drinken! 🍻Wetter zum schöntrinken?! Dann hätten wir was feines neues vom Hahn. Das "Redhead" von @brouwerijdndraok aus unserer Schwesterstadt s'-Hertogenbosch ist ein Imperial Red Ale mit hageltauglichen 9,0% und intensiven malzig-süßen Aromen. Darüber hinaus findet man honigartige Noten und Aromen, die an rote Früchte erinnern. Lasst es Euch schmecken!
#craftprotz #kreativbierbar #trier #biervielfalt #kreativbier #biergenuss #bierbar #shertogenbosch #dndraok #redhead #redale #lifeistooshortforbadbeer
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bottelen.... Het blijft handwerk. Nieuwe batch Triple Twelve in aantocht.
#dndraok #ambacht #CraftBeer
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zonnig biertje, de Cascarillo is perfect voor in de zon. In juni als flesbier en ABT bier vd maand en nu in juli ook op fust dus van de tap! Proost op de zomer!
#draok #dndraok #cascarillo
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, onze collab zit in de tank. En nu komt het moeilijkste. Een naam bedenken en wachten.....
Iemand suggesties voor deze pale ale gebrouwen in de zusterstad van Den Bosch?
... See MoreSee Less

View on Facebook

Na een latertje gisteren bij de pub take over vandaag een vroege dag om onze collab te brouwen Kraft Bräu in Trier ..... Het is nu al aan de kook. Voordeel is dat we dan ook vroeg klaar zijn.... Met brouwen dan. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

De bierproefplank van vanavond hier in Trier, lekker hoor...... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Onderweg met Nederlandse ingrediënten naar een internationale collab! Lekker brouwweer.....😅300kg Nederlandse pale ale mout in de bus en onderweg naar een internationale collab....

Stat tuned!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Staat daar nou 'drink wisky'? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ja, eindelijk is het klaar en kan ik er wat over vertellen. Superleuk project met de Bossche Stokers om samen een reeks Beer Brandy's te maken en zo naar de release van de eerste Bossche Whisky te werken. Dit doen we onder de naam Duketown Spirit en er zit al vanalles in het vat. Vanaf morgen is ons eerste product te verkrijgen bij de betere lokale Horeca en Detailhandel. Een Brandy op basis van een zware Tripel die mild gehopt is en vervolgens 2x gestookt in koperen ketels en daarna gerijpt op snippers Frans eikenhout. Hoe lekker en hoe gaaf! We zijn al zo goed als uitverkocht, volg de pagina van Duketown Spirit (klik hieronder) en mis niks.
Ook dank aan Super Secret voor het designwerk en PrintVorm voor het drukwerk. Dankzij deze twee Bossche bedrijven is dit lekkere product ook nog eens mooi verpakt..... Ga dat zien en proeven!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Verander water in......
Vandaag fase 1 van 5 gedaan. Nog ruim 4 jaar wachten..... Maar binnenkort nieuws over iets moois en unieks wat je zeer binnenkort al kunt proeven..... 🥃😎
#Duketown #duketownspirit
... See MoreSee Less

View on Facebook

Waar je ook bent in Nederland, deze maand kun je een heerlijk Draokje in het hele land proeven. Bij alle ABT cafés, en dat zijn er nogal wat, van Texel tot Valkenburg en Zierikzee tot Hengelo en alles wat daartussen ligt.....
Fijn weekend ☀ . Proost 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kom je ook lekkere biertjes proeven waarbij je ook nog wat gaat leren over die bieren. Vrijdag 7 juni een proeverij van 4 heel verschillende gehopte bieren (en de nieuwe Gerstewijn is Fijn), ieder met een eigen hoptechniek. Keileuk en keileerzaam. Er zit ook wat heel bijzonders bij. Er zijn nog maar een paar plekken en vol is vol. Inschrijven bij Bottle Shop Den Bosch.

www.facebook.com/events/387295128534698/?ti=cl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Na 5 jaar werd het tijd voor een opfrisbeurt van het label ontwerp. Wat vindt je ervan?

Het eerste Draokje met het nieuwe label is meteen ook een nieuw Draokje: de Cascarillo. Een variant op de Dieze Bitter van 2018, dezelfde hopgift maar dan met 2% minder alcohol, iets droger en dus meer zomers.
Vanaf de komende week verkrijgbaar. Proost! 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Draok 't shirts....

Op het Nederlands Speciaalbier Festival had ik 8 reserveringen voor die mooie shirtjes genoteerd, er zijn er 4 opgehaald. Voor wie heb ik ze hier nog liggen? Op te halen bij de Brouwerij.

Daarnaast heb ik nog 1x XXL, 2x XL, 4xL, 1x M en 1x Dames M. Te zien en te passen bij de Brouwerij. Op is op. En ze zijn mooi, laat met dit shirtje zien dat je trots bent op dst mooie loksle Bossche bier.
Dubbelzijdig bedrukt.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dit zie je natuurlijk niet vaak. Maar nu ook het logo duidelijk en netjes op de fustsluitingen. Deze staan oa bij 't paultje, Stadscafe de Basiliek, Jeronimus Cafe, Tappunt, Brouw podium de Vaart, De Bierbaronnen en bij Herberg De Prins regelmatig in de koeling. Dus binnenkort maar eens een Draokje van de tap bestellen in je favoriete café. Dan weet je waar dat mooie lekkere Draokje uitkomt. Proost! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

D'n Draok - Bossche Brouwerij

Zo, wat was het weer leuk en gezellig op de Parade vandaag bij het Speciaalbier Festival. Iedereen bedankt voor de klets en de gezelligheid. Vooral ook dank aan de dames achter de Draoktaps vandaag die met zijn viertjes ruim 300 liters bier hebben getapt. Ellen, Marleen, Anne en Anouk, bedankt! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, weer eens wat anders. Dagje zeefdrukken en je hebt ook een Draokje. Ze zijn mooi geworden! Dit jaar ook een paar in XXL. Zondag te koop bij de bar van D'n Draok op het Nederlands Speciaalbier Festival op de Parade in Denbosch. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen week na lange tijd eindelijk weer twee oude vertrouwde Draokjes uitgeleverd, Bossche Bol en de Dubbel Effect.
De planken staan weer vol met overheerlijke Draokjes:Blond, Dubbel, Tripel, IPA, Vanilla Stout, Houtgerijpt donker.... ER IS GEEN PLEK MEER VOOR DIE SMALL BATCH SPECIAL..... 😂😉
Ik zou zeggen, haal wat Draokjes bij je slijter zo voor het mooie Paasweekend en zo zorgen jullie dat er wat plek komt, dan heb ik ong 50 flesjes van een mooie hand gelabelde special die ik dan zo snel mogelijk na de Pasen in het schap zet.... Goedemorgen. 🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zo, vandaag geen bier gebrouwen, maar wel 500 liter in de gisttank..... 😉 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Het nieuwe huisbier van Stadscafe De Basiliek is weer gemaakt door Brouwerij D'n Draok, daar zijn we trots op. Het is nu een stevig donker bier met een fijn hop bittertje erin geblust dooreen subtiel zoetje. Lekker.....Sinds vandaag hebben wij niet 1 maar 2 eigen speciaalbieren🍺

Na de hele mooie tripel heeft Paul Kitzen van D'n Draok - Bossche Brouwerij een hele mooie dubbel voor ons gemaakt!

Kom hem snel proeven!

🍺proost
... See MoreSee Less

View on Facebook

Heb je ook al zo'n voordorst?
Tot morgen bij Thornbridge 's-Hertogenbosch🍻
... See MoreSee Less

View on Facebook