Brouwerij D'n Draok

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
By in Geen categorie 0

Facebook

1 year ago
Foto's uit het bericht van D'n Draok - Bossche Brouwerij

Ken je het eFFect Festival? Superleuk, vanalles te doen en te zien en te beleven. Muziek, dans, demonstraties, workshops, enz. En daar doet D'n Draok aan mee. Er komt een prachtige speciaalbierbar en terras in en naast de spiegeltent. Met allemaal ... See more

1 year ago
Foto's uit het bericht van D'n Draok - Bossche Brouwerij

Alle bezoekers vandaag: BEDANKT!

Wat een fantastische dag. De eerste open dag was enorm succesvol. Ver over de honderd bezoekers, 4 fusten leeg en veel flesjes mee naar huis. En een droge mond gepraat bij de rondleidingen, gelukig was er bier. ... See more

1 year ago
Foto's uit het bericht van D'n Draok - Bossche Brouwerij

Zo, twee dagen bezig geweest met brouwerij opruimen en poetsen. En alles klaarzetten voor de open dag morgen. Het wordt prima weer voor een bezoekje aan een brouwerij, niet te warm, niet koud, droog.

Naast heel veel soorten mooie speciaalbieren ... See more

1 year ago

Ja ja, a.s. zaterdag bij de open dag niet alleen mooi glaswerk en gave shirts te verkrijgen. Het gaat tenslotte om de brouwerij en het bier. Dus er staan er maar liefst 10 ( ja, tien!) verschillende bieren van D'n Draok in de showroom. Zeven ... See more

1 year ago

Oh ja, er zijn naast T shirts ook een paar mooie poloshirts met full colour bedrukking van D'n Draok te koop as zaterdag bij de open dag.

We hebben dus vanalles. We hebben de brouwerij opgeruimd, je kunt zelf proberen hoe je een flesje vult, dopje ... See more

1 year ago
Tijdlijnfoto's

Zaterdag bij de open dag zijn er ook Draok shirtjes te koop. Dubbelzijdig bedrukt, altijd leuk als je naar een bierfestival gaat ofzo.... Tot zaterdag!

1 year ago
Tijdlijnfoto's

Het beloofd mooi weer te worden a.s. zaterdag voor de Open Dag. Natuurlijk zullen de Draokjes uit een mooi Draok glas worden getapt. Er zullen 6 taps staan, dus keuze genoeg. De tapmaat is 25cl en het eerste drankje is gratis!

En wat is er leuker ... See more

1 year ago

Prijsvraag.

Wie weet de leukste naam voor mijn nieuwe Draokje. Het is een weizen. De leukste naam wordt gekozen, en diegene die ermee komt krijgt op de open dag, bij de introductie op 2 juni natuurlijk een flesje en een Draok T-shirt.

Ben ... See more

« 3 of 27 »